Vanjanneman - Bloembakken van hout, buiten plantenbakken, houten tuinmeubelen, verlichting exclusief, design lampen, hanglamp of wandlampen. | Plantenbak Landelijk
15625
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15625,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Plantenbak Landelijk


Categorie
Plantenbakken en boombakken
Tags
landelijk, plantenbak
Over dit project

Prachtige blikvangers in uw tuin of op uw terras of balkon.

Plantenbakken en boombakken van Vanjanneman zijn anders dan anderen. Ze onderscheiden zich door de doordachte en solide constructie en een mooie afwerking.  U heeft de keuze uit diverse modellen en houtsoorten.

De plantenbakken worden met veel zorg met de hand gemaakt. Voor de constructie wordt gebruik gemaakt van aluminium profielen, dus sterk en duurzaam, geen roest of lelijke vlekken op hout of terras door oxiderend ijzer. De plantenbakken worden standaard blind geschroefd. Daarna wordt de binnenkant dubbel beschermd. Eerst volgt een laag plastic en daarna een laag antiworteldoek. De binnenkant van het hout blijft hierdoor droog en dus beter beschermd. De plantenbakken staan standaard op pootjes waardoor het hout schoon en droog blijft van het opspattend regenwater. De bodem met afwateringsgaten wordt vervaardigd van watervast betonmultiplex.

Alle maten en uitvoeringen leverbaar.

Staat uw plantenbak of boombak er niet bij, vul het contactformulier in en u krijgt van ons de gewenste (prijs)informatie.

Deel op Social Media